Kosár 0
0 Ft

Fizetés - Kiszállítás:

 

 

 

Az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

 

- Előre utalás (a megrendelés leadása után közöljük, hogy mely bankszámlára kell utalnia a vételárat)
- Postai utánvét
- Személyes átvételkor pedig bankkártyával és készpénzzel tud fizetni.

 

A megrendelés leadása során Ön az alábbi átvételi módok közül választhat:

 

Személyes átvétel: Termékeink a webáruházban történt megrendelése után személyesen is átvehetők Dunakeszin.

Ebben az esetben a rendelés feladását követően időpont egyeztetésre van szükség munkatársainkkal, hogy átvételkor biztosan raktáron legyen a megrendelt termékcikk.
A megrendelt termék átvételének lehetséges időpontjáról ügyintézőnk e-mailen értesíti Önt! Személyes átvétel minden esetben ingyenes.

 

házhoz szállítás egy külön szolgáltatás, amely nem kapcsolódik közvetlenül a termékekhez. A fuvarozást Ön külön szolgáltatásként rendeli meg. A fuvarozást a Magyar Posta végzi, aktuális díjai a https://www.posta.hu/postai_dijak oldalon található meg. A megrendelést követően a pontos szállítási díjat kollégánk minden esetben telefonon egyezteti az Ügyféllel. Az Ügyfél a pontos szállítási díj ismeretében a telefonbeszélgetés során is elállhat vásárlási szándékától. A fuvarozás díja a rendeléshez kapcsolódó számlán külön tételként fog megjelenni.

 

Szállítási díjak tájékoztató jelleggel a következőképpen alakulnak:

 

Súly    Kiszállítás díja

1kg-ig    1 890 Ft

5kg-ig    2 290 Ft

30kg-ig    6 590 Ft

50kg-ig    11 200 Ft

50 kg felett egyedi ajánlatot adunk!

 

A megrendelt termék előrelátható (várható) teljesítési (kiszállítási) határideje raktáron lévő termékeink esetén 1-2 munkanap, a többi termék esetén 1-3 hét. Telefonon minden esetben tájékoztatjuk az Ügyfelet a várható szállítási időpontról.

Az Ügyfél köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el.

 

Amennyiben kérdése lenne, kérem írjon: hegesztescentrum (kukac) gmail.com

Tisztelettel az Ön szolgálatában: Szabó Péter cégvezető Tel:06-20-516-88-21